Business is booming.

Ивелин Михайлов е готов за секс с 365 жени годишно, защото нямало мъже

0

- Advertisement -

Създателят на партия „Величие“ и школата за истински мъже „Български юнак“ Ивелин Михайлов обяви пред широката общественост, че е готов да прави всеки ден секс с различна жена и така цяла година, защото в България нямало мъже и той бил готов да помогне.

„Аз съм разведен човек, ако примерно имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно – да имам 365 различни жени за 365 дни. Защото в България има липса на мъже. И по някакъв начин трябва да помагаме“, каза пред бТВ гуруто на партията, която успя да влезе в парламента на последните избори.

Водещата на предването по бТВ Мария Цънцарова отговори: „Това прозвуча отвратително“.

До това развитие на разговора се стигна след въпрос за това дали може да има „пробити“ от ГЕРБ и ДПС депутати на „Величие“, които се държат с компромати. Ивелин Михайлов обясни, че него нямало как да го държат с някакви „лични“ компромати, защото не е бил във властта, за да е извършил злоупотреби.

Ивелин Михайлов отдавна говори, че мъжете били на изчезване, но не само в България, но и в целия „цивилизационен свят“, както той ги нарича.

През януари т.г. Михайлов пусна в своя вестник „Красиво Ветрино“ обстойна статия за своята „Школа за истински мъже“. На снимката са показани две млади момчета само по шорти, които тичат из селския път, демонстриращи силните си тела.

Ивелин Михайлов започва своята статия така: „Попадна ми публикация на една жена, която беше написала: „Какво омъжване, какви 5 лева. Надявам се през 2024 г. поне да успея да подържа ръката на някой нормален мъж“ – и за съжаление, това е реалността. Лично аз не исках да ми се ражда дъщеря, защото осъзнах, че за нея ще бъде много трудно да намери истински мъж, на когото да разчита и който да я направи щастлива“.

Двете момчета от снимката са представени така: „Това са момчета на изключително млада възраст, но вече придобили умения, които липсват на 99,99% от всички мъже в България. Тези младежи не позволяват някоя жена да ги отмести от целта и имат целия потенциал да са бъдещите водачи на България“.

Звучи сякаш жените в България са ударили на камък и с истинските мъже.

През миналата седмица „Величие“ гласува заедно с ГЕРБ и ДПС за председател на временната комисия, която трябва да изработи проект за правилник на работа за парламента. Тогава Михайлов определи действията на своите хора като „предателство срещу народа“, а по-късно се извини, защото Николай Марков – Полковника се обиди.

„Нашите депутати имат нужда от извинение, за да са спокойни и да работят. Всичко давам, само да са добре,“ обясни Михайлов и допълни, че по време на избора на правителство „ще видим дали има пробити депутати, кои са пробити, какво се е случило“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече