Business is booming.

Денков: Прогнозите за изборите са опит за манипулация на общественото мнение

0

- Advertisement -

След изборите ПП-ДБ няма да участва в процес, който се води от ГЕРБ и ДПС, заяви в студиото на „Здравей, България” кандидатът за депутат от „Продължаваме промяната – Демократична България” Николай Денков.

По думите му те се борят за първото или второто място.

„Много от тези така наречени прогнози са опит за манипулация на общественото мнение. Виждали сме го в миналото, виждаме го и сега. Аз също имам достъп до социологически данни. Там ПП-ДБ е твърдо на второ място. Няма видима опасност това да се промени. Ще се борим да сме първа политическа сила”, уточни той. Денков допълни, че „Възраждане” няма как да бъде втора партия на изборите.

„Вече стана ясно, че политики като повишаването на доходите, намаляването на неравенството, привличане на инвеститори без рекет, могат да се реализират, ако има кой да ги бута напред. Алтернативата е да тръгнем по другия път, който познаваме добре и доведе до протестите през 2020 г.”, поясни още Николай Денков.

По думите му от много време има опит за разцепване на „Продължаваме Промяната-Демократична България”.

„По един изключително арогантен начин Борисов и Пеевски казаха „Ние ще лидираме накъде ще върви България”. Тази оферта, която ни е сложена на масата, че те ще бъдат водещи и някой от тях ще е премиер, за нас е напълно неприемливо. Смятаме го за вредно за хората, за България, за бизнеса. Няма как да се съгласим с това. Ние сме в политиката, за да реализираме съвсем друга програма. Няма как да бъдем техни съучастници. Не сме съгласни с това” каза кандидатът за депутат.

„Тук сме да решаваме проблемите на хората. Нашата икономика в момента търпи една трансформация. От икономика на евтините ресурси, евтината работна ръка, ставаме икономика на високата добавена стойност”, обясни относно доходите в България кандидатът за депутат от ПП-ДБ Богдан Богданов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече