Business is booming.

Масов бой в дискотека изпрати четирима души Спешното

0

- Advertisement -

Масов бой в дискотека с бухалки и железни пръти завърши с четирима пострадали, които са потърсили Спешна помощ. Случаят е от 2 ч. през нощта в неделя в село Български извор, община Тетевен, област Ловеч. Пострадалите са на възраст между 18 г. и 26 г. от различни населени места в района. 

Потърпевшите разказаха, че когато са плащали сметката си, са нападнати от група мъже, доведена от кмета на с. Галата Младен Младенов.

„Случката става между 2 и 3 ч., дойде собственичката на заведението, за да си платим сметката. Вън ни чакаха 50 човека от село Галата да ни пребият, така ми написаха в Месинджър. Ние стоим в дискотеката, запалиха лампите. Младен Младенов само им махна с ръка и влязоха в дискотеката 30 души с палки и винкели“, разказа пред bTV Свилен, един от пострадалите.

Денис също е сред пострадалите. Казва, че има над 40 шева на главата, дори е припаднал. Категоричен е, че по никакъв начин не са предизвикали нападателите.

Родители на ранените момчета искат да видят записите от камерите, за да се разбере кои са нападателите и дали са били провокирани.

От полицията съобщиха, че има един задържан за сбиването, който е от с. Галата.

„Продължава работата по случая, извършва се проверка. След края на проверката материалите по случая ще бъдат докладвани на прокуратурата“, гласи позицията на органите на реда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече