Business is booming.

Ивет Лалова ще става майка

0

- Advertisement -

Любимата българска спринтьорка, европейска шампионка и прославяла страната ни на пет олимпиади Ивет Лалова ще има бебе. Новината съобщи сияеща от щастие самата тя, като първо показа леко наедряло коремче в студиото на „120 минути“ по бТВ при водещия Светослав Иванов.

Ще си имаме бебе, каза тя, но едва след като се изправи в цял ръст и демонстрира видимото преди да го обяви.

Лалова разказа, че щастливата вест я е застигнала, докато е била със съпруга си на олимпийския стадион в Будапеща. Получила новината, че е бременна под формата на мейл.

„Научихме, че ще станем родители – получихме резултатите по имейл. Симоне беше до мен. Казах му – ще си имаме бебе. Това е много емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и съм щастлива, че сега някой ще се присъедини към нас.“, разказа европейската шампионка.

„Това е голямата мечта, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, затова не смятам да спирам да работя“, коментира тя.

И тъй като последните месеци все спринтирала нанякъде, призна, че очаква „спринтьор“. „Това бебенце вече направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето поколение спринтьор, и то от мъничко спринтира“, пошегува се Ивет Лалова.

„Клякам и бягам“, разказа в ефира лекоатлетката, като уточни, че продължава да спазва и олимпийски хранителен режим.

Лалова не разкри в ефир пола на бебето: „Ще разберем много скоро“, каза тя със загадъчна усмивка.

Но потвърди, че наследникът е един, а не двама наведнъж. Преди това олимпийката получи розов и син биберон от водещия Светослав Иванов. Минути по-късно в личния си профил във Фейсбук бъдещата майка издаде, че наследникът трябва да се роди през пролетта.

Преди това в студиото Лалова обясни, че бебето ще носи интернационално име, за да бъде разпознаваемо и лесно произнасяно по цял свят, тъй като двамата с италианския й съпруг Симоне пътуват много.

„Моята мисия в живота е да нося емоция на хората“, каза още Ивет Лалова, която вярва, че продължава да радва хората.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече