Business is booming.

Арестуваха 55-годишен мъж, блудствал и изнасилвал 19-годишно момиче

0

- Advertisement -

Криминалисти от Сливен арестуваха мъж за блудство и изнасилване. Повдигнато му е обвинение, а Районният съд в Сливен постанови постоянна мярка „задържане под стража“.

„За престъпления от такова естество наказанията са до осем години“, съобщи говорителят на Районната прокуратура Катя Стаменова.

Междувременно проговори една от жертвите – 19-годишно момиче в Сливен.

Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж.

Разказът от първо лице разкрива ужасяващи детайли, затова самоличността на момичето, говорило пред bTV, ще остане в тайна.

Тя е на 19, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си.

Там кошмарът започва.

„Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: „Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички“. Оттам той ми каза – „ще правиш …, ако не правим секс, ще стане нещо лошо“. И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза ако до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета“, разказа момичето.

Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ.

„И ми каза – аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже.

Насилието променя момичето до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва емоционално. Затова майка ѝ слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври дъщеря ѝ. Шокът за близките е огромен.

„Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са… Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд“, разказа братът на момичето.

„Образувано е досъдебно производство, тече разследване и тепърва ще се установява дали е извършвал подобни деяния“, добави говорителката на Районната прокуратура.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече