Business is booming.

Българин в паника: Съпругата и двете ми деца изчезнаха в Истанбул

0

- Advertisement -

Притеснен баща издирва съпругата Елена и двете си деца – Сияна и Кристиан, които са в пълна неизвестност в Истанбул от три дни.

Стенли Станев е категоричен, че не е имало семеен скандал, изключва и възможността съпругата му да се е укрила и да е взела децата със себе си, пише „Флагман„.

Стенли разказва, че той, жена му и двете му деца са били на екскурзия в Истанбул. Елена, Сияна и Кристиан  излезли от хотела в събота около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тях. Станев твърди, че не е получил никакво съдействие от турските власти.

„Скъпи приятели, роднини, близки и познати. Помогнете ми! Най-милите ми на този свят, моето семейство – Елена, Сияна и Кристиан, са в пълна неизвестност от 27 август. Официално са обявени за издирване, но следа от тях няма. При наличие на някаква информация и подробности се обръщайте към мен и съответните органи“, каза той.

Мъжът настоява да се вдигне повече шум, търси връзка с медиите, за да могат да му съдействат да се намери семейството му, пише „Флагман“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече