Business is booming.

Тити Папазов с писмо към синята агитка: За вас „Левски“ е бизнес, а не любов

0

- Advertisement -

Константин Папазов публикува емоционално обръщение във Фейсбук, с което призова генералния спонсор на „Левски“ да не напуска клуба.

Именно към него са големите критики и от речта на Станимир Стоилов в събота вечер, с която той подаде оставка, и от голяма част от организираните фенове на „сините“.

В отговор – вчера собственикът на „Левски“ Наско Сираков обвини ултрасите, че искат да окупират властта в клуба и за целта готвят провокации с ексцесии по трибуните.

А само няколко часа по-късно баскетболният шеф на „сините“ Папазов също даде своята версия – както обикновено, доста емоционално, за случващото се в клуба, като на мушката му отново бяха крайните запалянковци.

Публикуваме пълния текст без редакторска намеса:

„Вече повече от 36 часа цяла България живее с проблемите на СИНИЯ ни обичан клуб. Всичко са полюси „за“ и „против“ Сираков, „за“ и „против“ Стоилов.

Нямаше нищо по-лошо от това да успеете да разцепите този успешен тандем. Успяхте и ще ви тежи цял живот, всъщност няма да ви тежи нищо. За вас Левски е бизнес, а не ЛЮБОВ и болка. Обсебени от мисълта да управлявате Левски, заблудени в годините от успешния натиск върху Батков, Тонев, Русев, та дори и при Божков, си повярвахте, че можете. Да, ама – не! Левски се управлява с любов и от любов, не за пари, както добре бяхте свикнали.

Сираков каза: Стоп, баста, дотук! Сираков заложи името си, авторитета си, когато всичко живо се забавляше и акциите се разнасяха под път и над път из улиците на София. Опитахте и при него, но не успяхте.

От 17.07.2020 г., от деня на първото събрание на акционерите, започнахте война срещу него, за жалост и срещу Левски. Търсихте провала му. Спечелихте малка битка, отстранихте мен. Сега поведохте битка против спонсора, който се появи в най- тежкия момент. След провалената сделка с Диксън. Потривахте доволно ръце, присмивахте се на Сираков. Не ви болеше, че Левски ще страда. Предусещахте провала на Сираков. Мечтаехте, че идва вашия час.

Да, ама не! Левски е обичан от милиони и Господ си знае работата – на сцената се появи нов спасител за Сираков, но, всъщност, истински чист спасител на Левски. Той се превърна в лош за вас. Поредната възможност Сираков да се провали беше пропиляна.

„Палмсбет“ беше гарант за по- доброто бъдеще на Левски. Това доведе до появата и на Мъри в Левски. Той поиска само едно – играчите му да са обезпечени, за да работи това, което и както може най- добре. Резултатите са налице. Купа, жадувана 13 г. На върха на еуфорията от този успех създадохте сдружение, доказващо колко несъстоятелни са били мечтите ви, че може да управлявате светинята. Събрахте баснословната цифра от 1200 члена на фона на 750 000 обичащи и вярващи в Левски.

Достойни хора в такъв момент признават поне пред себе си ПРОВАЛА и тихичко се снишават. Разбира се, ако обичат. Сираков повече от две години за вас е Раев. Сега нападате генералния спонсор с надеждата да откажете един възпитан и успял човек, дошъл в Левски да помогне да се спаси най-обичания клуб в България.

Г-н Борисов (собственик на компанията-генерален спонсор на клуба – б.р.), нося лична отговорност за всяка дума от моята мотивираща реч пред вас на 02.07.21 г. Вие сами се уверихте, че не ви излъгах в нищо. Левски е нещо различно, Левски е нещо величествено. Моля Ви, за бъдещето на Левски, преглътнете всички обиди по ваш адрес и продължете.

Стотиците хиляди фенове ще са Ви благодарни за цял живот. Децата Ви ще се радват на истинска признателност, затова което вършите Вие днес. Не Ви излъгах нищо на 02.07.21. Не Ви лъжа и днес.

Заради Левски може да се преглътне всяка обида и всяка причинена болка. Просто Левски носи радост и удоволствие на милиони. Любовта към Левски е по-силна от всичко! Стиснете зъби и продължете мисията си докрай. Те не са против Вас, те искат Наско да се провали.

Наско, който каза СТОП, БАСТА! Никой не е по- голям от Левски. Левски е създадена светиня преди 109 г. Ще я има и след много по 109 г. Тя е създадена с ЛЮБОВ, от ЛЮБОВ, а не някой да печели от нея!

Г-н Борисов, успях на 02.07.2021, вярвам, че ще успея и днес, защото Вие се заразихте до болка с най-сладката болест на света – ЛЕВСКИ!

Истинската и искрената част на СИНЯ България Ви Благодарим от цялата си душа и сърце! Молим Ви, останете част от нас!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече