Business is booming.

Рапърът Кристо търси спешно кръводарители за майка си

0

- Advertisement -

Рапърът Кристо търси кръводарители за майка си Мариана Спасова Балабанова за лечение на кръвно заболяване в следствие на тежко прекаран грип и Covid, написа певецът във Facebook страницата си. Тя се нуждае от спешно кръвопреливане в Медицински институт на МВР в София.

„Нужни са около 100 кръводарители от групите А и АВ за кръвна плазма и А(-), каквато е нейната кръвна група. Състоянието ѝ е тежко, но ще се справи. Просто ни трябва подкрепа“, обясни пред bTV Христо Балабанов.

Чрез своята логопедична дейност Мариана Балабанова е помогнала на над 5000 човека в България и по света да преодолеят заекването си.

„За мен красотата на едно общество е, когато хората се събират да си помагат в подобни случаи. Най-силната единица на едно общество е жената, майката. Ние трябва да помагаме на нашите жени не само, когато случаят е спешен, а всеки ден. Българските жени са нашият гръбнак“, коментира още Кристо.

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят в Националния център по клинична и трансфузионна хематология и пунктовете за кръводаряване на сайта им.

Информация за кръводараряване:

Име: Мариана Спасова Балабанова

Болница: Медицински институт на МВР, София

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече