Business is booming.

Петрич пита: Кметът на ГЕРБ ли е виновен за смъртта на 19-годишната Йоана?

0

- Advertisement -

Престъпното управление на ГЕРБ вече убива децата ни! Според източници трагедията, която потресе Югозапада преди дни – смъртта на 19-годишната Йоана Иванова от с. Яворница, е причинена от безразсъдното управление на кмета от ГЕРБ на Петрич Димитър Бръчков.

Йона си отиде едва на 19 заради липсата на държава в града, управляван от ГЕРБ

Йоана изгуби живота си на 26 януари след дълга битка с тежко заболяване, без да получи адекватна медицинска грижа в общинския център, в който приоритетите на крадливата хунта ГЕРБ не са болницата, а стадион, банкети и фойерверки, твърдят източници от пограничния град.

„Йоана, ти не загуби любовта и подкрепата на съгражданите си от община Петрич! Почивай в мир Йоана! Ти си Ангел на днешната Любов и лицемерие! Любов, защото те обичат десетки хиляди твои съграждани и познати! Лицемерие, защото много месни политици показаха подкрепа, но само на думи. Докато приоритетите на някои от нашите местни политици като кмета Бръчков са пиар акциите, банкетите, фойерверките и градинките, но не и медицинските заведения, все ще е така!

Докато месни политици дават по 5 000 лв. за почетен гражданин на Община Петрич и по 1000 лв. на тежко болни деца и родители, все ще е така. Докато се хвърлят милиони за градинки и стадиони, а месната болницата е подарена и оставена в разруха, все ще е така.

Недопустимо е най-голямата сграда в Югозападна България да е седмици или месеци без родилно отделение и майки да раждат по пейки и рампи за линейки! Да няма седмици наред хирургия и травматология – да няма БОЛНИЦА!“, пишат гневни петричани.

Информаторите напомнят, че един от големите благотворителен концерт в подкрепа на Йоана бе направен на стадиона „Цар Самуил“, защото им бе отказано да бъде направен безплатно в месна общинска сграда – читалище „Братя Миладинови“! Чак след това бившите наематели на стадиона се съгласили да бъде направен там безвъзмездно!

Това ли е управление на град от европейска България, това ли е партия ГЕРБ? Съд за вас, крадци“, завършват местните.

Сайтът Narod.bg обещава СЕРИЯ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА В ПЕТРИЧ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА КМЕТА ДИМИТЪР БРЪЧКОВ. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече