Business is booming.

Бойко Борисов заряза досегашния си кмет в Пловдив

0

- Advertisement -

Една година преди местните избори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията няма да подкрепи досегашния кмет на Пловдив Здравко Димитров.

„Зико направи много добри неща, но в края на краищата умората и износването при политиците е факт“, каза Борисов. „Кмет ще намерим, знаем на кой колко може да се разчита“, добави лидерът на ГЕРБ. Борисов твърди, че това решение вече е обсъдено с Димитров: „Аз съм говорил с него, той направи няколко операции. Знае си, че направи много и толкоз. Много добър човек е, работи много и направи много, но трябва темпото да се увеличава, а не да намалява. Пловдив е много жив град. Трябва му околовръстно, много неща, трябва да се живее с тази мисъл. Редиците на ГЕРБ в Пловдив са много стегнати, това, че са различни хора, не трябва да ни притеснява.“

Борисов бе в Пловдив за да се запознае на място със строителството на стадион „Христо Ботев“. Кметът Здравко Димитров не присъства на срещата, по време на която Бойко Борисов повика при себе си районния кмет на „Тракия“ Костадин Димитров с думите, че иска да е ангажиран.

Костадин Димитров управлява три мандата като районен кмет. Спортист е и вицепрезидент на федерацията по таекуондо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече