Business is booming.

Адвокат: Разследването срещу Георги Семерджиев може да се точи с години

0

- Advertisement -

Смущаващо разследване, протакане и отворени вратички могат да оставят делото за катастрофата на бул. “Черни връх” срещу Георги Семерджиев да се точи с години. Това заяви пред Българската национална телевизия адв. Людмил Рангелов.

Той смята, че след като не е била взета кръв на Георги Семерджиев в рамките на продължителен период, възникват основания за възражения на защитата.


“Първо дали ще се установи наличието на алкохол и кога въобще е употребявано – преди или след катастрофата. Друго обстоятелство, което ме смущава са откритите наркотици при втория оглед на автомобила, тъй като той е бил на място, което предпоставя достъп на различни лица. Това отваря възможност за оспорване дали намереното количество наркотици са на Семерджиев или са подхвърлени след катастрофата“, изясни адвокатът.


Според него някои от доказателствата могат да бъдат поставени под съмнение и това ще влияе за присъдата на Семерджиев.


По думите му делото със Семерджиев може да продължи с години, защото трябва да се направи сложна експертиза за взаимодействието между отделните участници с таксито, асансьора, колата му и т.н.


“Такъв човек, като Семерджиев, не може толкова време, с подобно поведение да остава безнаказан. Няма друго обяснение, освен това, че е бил прикриван, защото са му били спестявани всякакви усложнения със закона, който той системно е нарушавал“, каза Рангелов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече