Business is booming.

Полицайката Симона Радева във Фейсбук: Не знаете какво се е случило, съвестта ми е чиста

3

- Advertisement -

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева, за която вчера стана ясно, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата, при която отне живота на две млади жени, обяви с публичен пост в профила си във Фейсбук, че се надява в най-скоро време истината да излезе.

„След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!“, написа Радева и изтри всичките си снимки в профила, като скри и контактите си.

Припомняме, че вчера вътрешният министър Бойко Рашков потвърди, че Радева е съдействала на 35-годишния бивш футболист Георги Семерджиев и допълни, че тя е в болничен. Младата полицайка бе отведена на разпит в следствието, а по-късно стана ясно, че ѝ е взета принудително кръвна проба за алкохол и наркотици. Проверява се дали Радева, която е служител на „Охранителна полиция“ в Първо РПУ, е осигурила полицейската лампа и палка, намерени в джипа, с който Семерджиев катастрофира.

По неофициални данни Симона Радева е пътувала и друг път с него, за да не се стига до проверки от полицейски патрули. По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в „Лозенец“, където е живеел.

С помощта на тази стълба Семерджиев се е прибрал през прозореца, тъй като няма ключове. Те били изпаднали при катастрофата и са намерени от разследващите по време на огледа.

3 Коментара
  1. Виктор казва

    Ами има един горен където наказва за смъртта на момичетата той изпраща болести и наказва тия след извършителите е да има възмездие за убийството и 💩 имаше смъртна присъда нямаше да се говори а направо действия камерите показват всичко лъжите са много в нашата държава

  2. Виктор казва

    А щеше директен разтрел от военните без да казват нищо

  3. Виктор казва

    Просто е един референдум трябвали да се върне смъртната присъда разстрел за убйство убиват те справедливо какъв съд

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече