Business is booming.

Гари Каспаров: Украйна ще погребе Путин – първо политически, а след това и физически

0

- Advertisement -

Руският опозиционер, изключителният шахматист Гари Каспаров коментира, че съдбата на руския президент Владимир Путин вече е предрешена. Според него лидерът на страната-агресор вероятно ще бъде ликвидиран от собственото си обкръжение. Той заяви и че ”Украйна ще погребе Путин – първо политически, а след това и физически”.

Интервюто можете да гледате ТУК.

Той отбеляза също, че войната, която Русия отприщи в Украйна, сложи край на безнаказаността на Путин. Каспаров говори за това в интервю с журналиста Дмитрий Гордън, публикувано в Youtube и цитирано от Фрогнюз.

Каспаров подчерта, че най-вероятно, когато ситуацията в Руската федерация стане критична, Путин ще бъде „изчистен“ от собственото си обкръжение. Той отбеляза също, че цялата сила на агресора се основава на „аура на непобедимост и безнаказаност“.

„Той няма да умре в собственото си легло, освен ако не бъде отровен в собственото си легло. Съдбата му е решена, вярвам, че със сигурност ще бъде решена от неговата среда, когато ситуацията стане критична. Вероятността за това изглежда най-голямата от другите опции. За Путин няма живот отвъд тази безкрайна сила. Тази сила се основава на неговата аура на непобедимост и безнаказаност и войната в Украйна ще сложи край на тази аура“, каза Каспаров.

Каспаров е уверен, че Путин ще свърши като другите диктатори в историята. В същото време сривът на държавността ще дойде в Русия рано или късно.

„Историята няма да измисли нищо ново. Това всъщност е разпадането на държавността (РФ – бел. ред.) и търсенето на изкупителна жертва, която се оказва диктатор. Не знам как ще стане това. Но е абсолютно очевидно, че Украйна ще погребе Путин, първо, политически, а след това и физически“, отбеляза още Каспаров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече