Business is booming.

Бойко Ноев: Иван Гешев лично възпрепятства разследването по българския „Новичок“

0

- Advertisement -

Отравянето на Абрамович ще го забравим в близките дни. Засега още четем спекулации и не знаем дали е истина. По-важното е какво правят българските власти в разследванията на отравянията в България, с българския „Новичок“. Съществуват и се трупат все повече документи, факти и доказателства, които навеждат на мисълта, че лично Иван Гешев възпрепятства разследването по българския „Новичок“. Разбира се, и Цацаров преди него.

Това каза пред bTV военният експерт и бивш министър на отбраната Бойко Ноев в коментар за предполагаем опит за отравяне на Роман Абрамович.

„Международните екипи, които се занимават с този въпрос, са на мнение, че ще се натрупат достатъчно доказателства Гешев в един момент да отговаря персонално, но предстои да видим“

Няколко пъти призоваваме парламента да направи парламентарна комисия за дейността на руските специални служби в България, взривовете във военните заводи, отравянията на български граждани и т.н. В България се води истинска война.

Според него България трябва да подкрепи Украйна във военно-техническо отношение.

„Единствено България казва: „Не, не, Путин ще ни нападне и ще се въвлечем във Война“. Това е фалшив аргумент. Възмутен съм не толкова от нерешителността и колебливостта на премиера Кирил Петков, колкото от опита му да хвърли отговорността за тази безотговорна политика върху българския народ“, обясни Ноев и обяви за лъжа твърдението, че 84% от българите били против да се помогне на Украйна.

„България изглежда оплескана пред света. Единствено народът на България в целия свят е против Украйна“, добави той.

Според него в момента страната ни излъчва слабост и нерешителност. „Тогава тя става лесна плячка. Колкото повече България е слаба и нерешителна, толкова повече Кремъл и Путин протягат ръце към нас, усилват натиска. Затова е това безпардонно поведение на посланик Елеонора Митфоранова. Тя разбира, че България поддава на натиск и колкото повече натискат, тя ще поддава все повече“, посочи Бойко Ноев.

„Ние сме в някаква детска градина“, завърши той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече