Business is booming.

Президентът Румен Радев: Успех на българските атлети! От днес светът е Олимпиада!

0

- Advertisement -

”От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне на българските атлети на Зимните олимпийски игри в Пекин. Самото им участие в този световен форум е върхово постижение и повод за лично удовлетворение. Това е и огромна възможност националният ни флаг да се развее на Олимпиадата и да ни обедини в надеждата за достойна изява на нашите спортисти.” Това пише президентът Румен Радев във Фейсбук.

XXIV зимни олимпийски игри в Пекин започват днес с церемонията по откриването, която ще се проведе от 14:00 часа българско време. Игрите в китайската столица ще продължат до 20 февруари.

„Убеден съм, че с борбеност, целеустременост и всеотдайност те ще оправдаят големите очаквания, защото зад тях стои както подкрепата на целия български народ, така и богатите олимпийски традиции на страната ни. Нека спортът се превърне във вдъхновение и мотивация все повече български деца да преоткриват неговата сила за изграждане на характер и умения.

Надявам се, че редом до славните ни олимпийски успехи ще запишем нови призови места на Зимните олимпийски игри в Пекин. Пожелавам в предстоящите състезания нашите олимпийци винаги да се борят докрай и със спортсменство, непреклонен дух и вяра, да отстояват името на България“ – казва още държавният глава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече