Business is booming.

Методи Лалов: Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати

0

- Advertisement -

Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати. Това коментира във фейсбук страницата си общинският съветник в Столичния общински съвет от „Демократична България“ Методи Лалов. Поводът е новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов. Според него кадрите показват следното:

„1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.

3. Пускането на порции на компромати за Борисов има за цел както да подгрява неговата зависимост, така и да оформя политическия пейзаж, включително в полза на мнимите му противници, отглеждани внимателно от задкулисието докато дойде момент да го заместят.

4. За Борисов алтернативата извън властта е или смърт, или затвор. Задкулисието ще позволи Борисов да си тръгне жив от властта (макар да не управлява от няколко месеца политическият му потенциал все ще не е изчерпан) само ако реши да го остави в ръцете на правосъдието, за което основания ще се намерят много. Борисов знае това и затова е готов да се бори за оцеляването си по всякакъв начин“, пише Лалов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече