Business is booming.

Бойко Борисов на крака при Ердоган седмица преди изборите

0

- Advertisement -

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи неочаквано при турския президент Реджеп Ердоган. Посещението му не бе предварително съобщено. Срещата се е състояла в Истанбул, съобщи в. Сега.

В профила на Борисов във Фейсбук пряко бе излъчено триминутно видео, в което той раболепно благодари на Ердоган, че „се справихме с миграцията и „Балкански поток“ направихме, магистралите направихме.“ Борисов завърши с „благодаря“ и се поклони на Ердоган.

От своя страна турският президент заяви, че Турция е страната, която най-добре се справи с миграционната политика. „Тази политика я реализирахме с моя добър приятел и брат Бойко (при тази реплика Борисов се поклони отново). Взаимоотношенията ни бяха в добро състояние. И г-н Борисов представи реалността за миграцията пред ЕС.“ Пред лидера на ГЕРБ Ердоган декларира, че Турция ще продължи същата миграционна политика към България. „Нашите граници ще продължат да бъдат така пазени“. (Борисов се поклони отново.) Ердоган пожела успех на изборите „на моя приятел“. От своя страна Борисов декларира, че „българските мюсюлмани са мост на приятелството между двата народа“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече