Business is booming.

Борисов намекна, че ще се кандидатира за президент

0

- Advertisement -

Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне до служебно правителство. Това заяви пред журналисти премиерът в оставка на изписване от „Софиямед“. Министър-председателят претърпя операция на менискуса по спешност в понеделник.

„Естествено. Като отиде служебното правителство, да. Народът ме посочи на първо място и каза, че иска да продължим като първа политическа сила. Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, защото Ицо е предпоследен в Бургас, но ние ще го подкрепим за Росенец, за да види, че при нас няма задкулисие. Първият не се оттегля, когато отборът печели, не прави смени“, категоричен беше той, цитиран от Дир.бг.

„С мандата – официално писмо до „Да България“, за да чуем техния официален отговор. Защото много ми е странно как тази уж дясна партия, те са на практика най-левите в парламента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира Борисов.

Той благодари на медиците, които са полагали грижи за него.

„Как съм – досега благодарих на сестрите, на лекарите. Вижте ли как махат хората, дали това е токсичната партия? Видяхте ли вътре как искат докторите да им се подписвам по престилките?“, каза още премиерът в оставка. 

Той добави, че уважава Иван Костов, защото е твърд и не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

„Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички – партията на ГЕРБ. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме“, каза още Борисов.

По неговите думи без управление на ГЕРБ се готви управление на задкулисието. 

„Ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов“, отбеляза премиерът в оставка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече