Business is booming.

Иван Бакалов: Бойко може да се завърне на бял кон само в цирка

0

- Advertisement -

Някои плашат, че с нови избори наесен Боеко щял да се върне на бял кон. Може, но засега само в цирка. С униформа на генерал и накичен с ордените и значките си като главен секретар, дето му ги давали от цял свят, че преборил мафията. Това пише в свой пост в личния си профил във Фейсбук Илиян Василев.

Теоретично е възможно след време, само ако БСП му пристане, защото патреотите и да се обединят, и да влязат, няма да стигат за ново правителство с башбакан Борисов.

В БСП Боеко си има подводници, на които телевизиите щедро даваха думата преди изборите. И сега пак ги изкараха на екран. Както казваше по-рано Кирил Добрев – сега не е време за конфронтация, а за диалог. Мамин сладък. Само това му е шансът на Боеко.

А насипното дясно помогна на Борисов да направи кабинет през 2014 г., сега му помага като не иска да подкрепи правителство на ИТН. Друг един генерал – Атанасов – се изтапани, че ДБ били готови да вземат мандат за правителство и да го направят. Демек – ние няма да подкрепяме тях, ама те нас ще ни подкрепят. И този е за генералска униформа и бял кон.

Автор: Иван Бакалов

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече