Business is booming.

Радослав Бимбалов: Опасният коктейл от здравна, икономическа и социална кризи управляващите контролират с популизъм

0

- Advertisement -

„И така, от понеделник пак затварят бизнеси. Беше ясно, че ще стигнем до това. Епидемията е факт и опасността, която грози всички ни, е безспорна. Само че опасният коктейл от здравна, икономическа и социална кризи не се контролира с популизъм, а с адекватни мерки. Тези мерки са комбинация от две действия – забрана и подкрепа, едновременно.

Това пише като коментар на обществено-политическите събития в страната ПР експертът Радослав Бимболов в личния си профил във Фейсбук.

Затваряш бизнеси, но се грижиш да не ги оставиш в блатото. Защото утре тези бизнеси ще трябва да продължат да са в състояние да пълнят хазната ти с данъци.

Тази хазна, обаче, за нашите управляващи е пещерата на Али Баба. Те случайно са попаднали са там и понеже са пълни имбецили, изобщо не знаят как точно се пълни. Инстинктивно знаят как да я изпразват“, пише PR експертът Радослав Бимбалов във Фейсбук. „Продължавам да ви информирам как върви моята битка с вятърните мелници на властта.

Днес ще ви покажа (снимката по-долу) как Министерството на Икономиката защитава своята позиция пред Административен съд.

Няма да ви преразказвам, прочетете сами. Ще усетите как едни дебелокожи чиновници са си скъсали задниците да потърсят телето под вола, за да ни изхвърлят от една програма, която уж е създадена да ни помага. Не просто не ни помогнаха да получим спечелена подкрепа в труден момент. Напротив, направиха всичко възможно да ни я отнемат – щото просто не ги кефим.

Имам две лоши новини за вас, уважаеми слуги. Първо, ние няма да се гътнем, защото винаги сме оцелявали, въпреки вас. За разлика от вас, знаем как да не си губим времето в пасианси. И второ – аз самият няма да млъкна. Ще ви крещя под носа. Докато не се разкарате.“

Автор: Радослав бимбалов

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече