Business is booming.

Николай Марков: И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук в клетата ни територия

0

- Advertisement -

И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук в клетата ни територия. Пък и никой чужд досега не е клал българите така, както българин ги коли. А цената? Цената на това поредно братоубийствено клане кой ще плати и ще може ли, когато настъпи часът на разплатата?, пита в пост във Фейсбук профила си експертът по национална сигурност Николай Марков.


„Зная, че никой не се интересува от тези въпроси днес и не вярва искрено в Провидението, но не забравяйте, че всяко нещо в този живот има цена. Проверил съм го. Всеки поотделно и винаги си плаща за всичко. Тук, не в отвъдното“, продължава той.

„Политическата кошница с обещания е препълнена със сочни и вкусни плодове. Само поискайте и манна небесна ще посипе живота ви в следващия месец. Десетки нови и стари военно-политически войскови подразделения от Великата орда са готови да щурмуват и разделят поредните 25 милиарда приближаващи към страната – „Щурмът е отчаян, отпорът е лют“. Обещания, клетви, предателства и пореден позор – това ще последва“.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече