Business is booming.

Социалистът Стоян Мирчев: Срутището ГЕРБ унищожава страната ни

0

- Advertisement -

В една листа на партията има двама кандидати – един от ЦСКА и един от „Левски“

„Обединението вече е на много по-високо равнище. Дори футболните противоречия могат да бъдат разрешени с една единствена цел – да спрем срутището ГЕРБ, което унищожава страната ни“, заяви Стоян Мирчев от БСП в предаването „Тази сутрин“ по bTV.


В една листа на партията има двама кандидати – един от ЦСКА и един от „Левски“. „Тези кандидати са намерили силата да са в една листа и да се борят за България“, каза Мирчев.

Той коментира, че при подреждане на листите винаги има доволни и недоволни, но социалистическата партия е готова за предстоящия вот.

Относно напускането на Боян Чуков, Мирчев коменитра, че той винаги е имал амбиции за различни кариери, които не отговарят на възможностите му. „Може да е дошъл моментът някой да му е предложил някоя по-висока позиция“, каза Мирчев.

Той е категоричен, че е много важно какви ще бъдат политиките на партиите, а не да се правят сметки.

„Накрая трябва да има парламентарно мнозинство. Не може и при трите управления да се правят едни математически сборове и виждаме какви са крайните резултати“, каза още Мирчев.

Относно масовата ваксинация и управлението на коронавируса в страната Мирчев коментира, че цари хаос и проблемите не се разрешават.

Източник: Dir.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече