Business is booming.

Проф. Александър Томов: Борисов е знаел за липсващите 700 млн.лв от бюджета

0

- Advertisement -

Вчера излезе на Васил Божков поредното интервю. Всичко, което е казано, е вътре. Преди една година съм дал сигнал до главния прокурор, в който казвам – за тези 700 милиона, които липсват в бюджета, знаят поне 20 човека. Това не може да се скрие. Знаело се е от много хора. Прокуратурата не смее да каже нищо“.

Това заяви в ефира на БНТ Александър Томов.


Господин Борисов, няма смисъл да се мъчите повече. Вие сте знаел”, категоричен беше още проф. Томов от Движение „Коалиция ЗАЕДНО за България. Колицията се регистрира в ЦИК за предстоящите парламентарни избори преди няколко дни.

Господин Борисов се хвали всеки ден с постижения, но това е несериозно“, посочи Томов и допълни – България все още е сред изоставащите европейски страни, липсва стабилност, а всички основни сектори са недофинансирани. 


„Може би в момента има естествен лидер на промяната, който е президентът и то поради това, че той постоянно говори за тази промяна“.


Той коментира сделката с „Кремиковци“, като подчерта, че няма нищо общо. 


„Комбинатът е продаден от държавата на Валентин Захариев, на частна компания, за 1 долар, но нищо общо аз нямам. Аз можех да спася „Кремиковци“, но не ми позволиха.“ Като пропаганда и лъжа той определи свързването на неговото име с фалита на „Кремиковци“.


Той подчерта, че по същия и по същите схеми името му е било замесено във фалита на ЦСКА. 


„Борисов печели от това, че иска да печели от двата големи клуба и да контролира агитките“, открои Томов.

Източник: БНТ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече