Business is booming.

Волен Сидеров: Не знам дали ще подкрепя Радев, но може да ”черпи” от моя опит

0

- Advertisement -

”Не знам дали ще подкрепя Радев на изборите, но има пълно право да се яви за втори мандат. Той се оформи като политик и съм му казвал, че може да ”черпи” от моя опит”, коментира Волен Сидеров.

Не ми липсва парламента, особено в новата сграда – комунистическа среда. При напускането си от НС казах, че не съм съгласен с политиката, която се води. Като започнем от дадените над 3 млрд. лв. за ненужни самолети и оръжия, до удължаването на концесиите. Нямаше как да стоя в един парламент с антибългарски закони. Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“, бивш депутат и общински съветник в СОС Волен Сидеров.


Той коментира и отношенията в Обединени патриоти: „Аз бях двигателя на коалиция „Обединени патриоти“. Станах им неудобен обаче, защото им посочих грешките в управлението. Битката беше принципна и идейна„, каза още Сидеров.


„Симеонов беше принуден да напусне вицепремиерското място заради много гафове. Другият (бел. авт. – Красимир Каракачанов) направи военното министерство в агенция за продаване на имоти“, разкри лидерът на „Атака“.


От НАТО си прибраха парите, а не е ясно кога ще пристигнат самолетите, подхвана Сидеров отново темата по сделката за F-16.


Според Волен Сидеров на площада през лятото е имало стотици хиляди хора, които са виждали грешките в управлението.


За нас от „Атака“ думата „коалиция“ е под специален поглед. Най-вероятно ще отидем сами на изборите. ВМРО и НФСБ сами си затвориха страницата. Може би ще имаме разговори с граждански формации, каза още той.

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече