Business is booming.

“БОЕЦ” с шокиращо разкритие: В НАП си раздадоха 30 милиона лева бонуси на фона на кризата

0

- Advertisement -

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условията на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове“ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа

Получихме документи, че само за 2020г. НАП са си раздали бонуси, или както те са го формулирали „допълнителни възнаграждения за постигнати резултати“ в размер на над 30 МИЛИОНА ЛЕВА, пишат от гражданско движение БОЕЦ.

Документите са подписани от шефката на НАП, Галя Димитрова и са получени по Закона за достъп до обществена информация. След като БОЕЦ осъдихме няколко пъти приходната агенция, вече не смеят да ни отказват достъп, допълват от движението.

Сумата е огромна и на фона на най-тежката криза за гражданите и бизнеса от десетилетие свързана с епидемията от коронавирус, е меко казано скандална! Това е невъобразима наглост.  Само в централното управление на НАП раздадените бонуси са за над ДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА!  НАП са се самонаградили с десетки милиони за „постигнати резултати”! Абсолютна гавра с българските граждани! Една година Галя Димитрова и НАП „проверяват“ сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и пазят омертата на мафията за това престъпление и затова им плащаме и БОНУСИ – НАГРАДА за цялата тази свинщина! Няма такива наглеци! В същото време НАП отказват да ни отговорят в какъв размер са получените бонуси от изпълнителният директно -Галя Димитрова! Голяма тайна е явно. 

Тази информация става публична и на фона на протестите на бизнеса – ресторантьори, бармани, затворени без реална подкрепа и защита в кризата!

24 лева на ден за работещите загубили работата си, които дори не си получават обезщетенията и 25 лева на ден  само за бонуси за служителите на ЦУ на НАП, отделно си получават редовно и заплатите, които са доста над средната за страната!  Това е отношението на управляващата ни мафия – „мазнинка“ за слугите им и подигравка за тези, които работят и им плащат заплатите – „те не са приоритет“! 

РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗВАМЕ, само наградите, които са си раздали в НАП за всеки ден от 2020г. са повече от обезщетенията за работещите хора останали без работа заради кризата – 6100 лв. на човек бонуси в ЦУ на НАП! Познавате ли някой бачкатор, или работещ човек загубил работата си заради кризата и малоумието на управляващите, който е получил такова обезщететние? И това са им само бонусите, плюс заплатите, които са средно около 30 000 лв годишно.

Прилагаме отговора на Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП:

На тази поредна наглост може да се отговори само по един начин – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИЯТА И НАГЛИТЕ!

Източник: Dunavmost.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече