Business is booming.

Илиян Василев: Мобилните урни са Пунта мара, колкото да отбият номера

0

- Advertisement -

Предстоящите избори няма да стабилизират България, защото ще бъдат поредните манипулирани и организирани от Бойковата избирателна система, при блокирани от достъп до урната множество хора. Мобилните урни са пунтамара, колкото да отбият номера.

Това пише активистът Илиян Василев в личния си профил във Фейсбук като коментар на дискусията за предстоящите парламентарни избори и начините за гласуване по време на пандемията.

За това за мен най-важната и почти единствена задача на новия парламент, доколкото няма да може да произведе стабилно правителство, е да въведе гласуване по пощите и електронно гласуване, въведе активна регистрация и премахне мъртвите души от списъците и ограничи възможностите за манипулиране, като насрочи незабавно дата за нови избори, за да може да се произведе представителен парламент.


За това, без значение ляво, дясно, център, най-важната задача е да се вкарат повече представители на радетелите на подобна промяна. ГЕРБ е против, БСП също. За това трябва да се гласува не толкова за цялостни програми, защото животът на този парламент ще бъде кратък, а по позициите им за реформа на избирателния закон. Кой пази Статуквото и кой е за Промяна?


Ще имаме избори в условията на извънредно положение, при минимална избирателна активност, поради притеснения от КОВИД и ограничени възможности за гласуване в чужбина. Бойко ще си отмъсти на младите, за това че се върнаха и участваха в протестите.

Автор: Илиян Василев

Източник: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече