Business is booming.

Павел Вълнев с остра реакция срещу арогантното изказване на Валери Симеонов за българите в чужбина

0

- Advertisement -

Зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев определи като изключително арогантна идеята на лидера на НФСБ Валери Симеонов –  българите в чужбина да си хванат самолета и да дойдат в България, за да гласуват.

„Това е толкова арогантно изказване на политик, избран от българските граждани. В момента има локдаун в много държави, други изискват отрицателен PcR тест и карантина, после като се върнеш процесът се повтаря. Кой ще има 30 дни свободни да ги отдели само за гласуване? Очевидно два милиона българи ги умножиха по нула“, заяви Вълнев в интервю за „България сега“.

За съжаление за българите в чужбина се говори единствено, когато наближат избори“, категоричен е зам.-председателят на Републиканци за България.

Хората вече не вярват на никого, тотално са изморени и изтощени, от друга страна хората не са активни, защото се страхуват, особено в малките населени места. Страхът идва от управляващите. Най-лошо е положението в смесените райони, където в момента ГЕРБ и ДПС са в някаква симбиоза. Там хората са мачкани и от ГЕРБ, и от ДПС, каза още Вълнев.

В малките населени места хората казват, че се страхуват да не загубят работата или бизнеса си. Уж България е държава членка на Европейския съюз, но по-скоро сме диктаторска държава, където законите не се спазват, има страх от управляващите, а институциите се ползват като бухалки, коментира Вълнев.

Не само, че българите вече са узрели за промяна, но и у тях има нетърпимост. Само пандемията от ковид и близката дата до изборите предотврати свалянето на това управление чрез протестите, категоричен е той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече