Business is booming.

Румен Петков: Прокуратурата ни връща в годините на филма „Недосегаемите“

0

- Advertisement -

По неговите думи няма адекватни мерки срещу Ковид-19, а премиерът се гаврел със здравния министър

Неразследването на снимките с шкафчето на премиера ни връща в 20-те години на миналия век и филма „Недосегаемите“. Това заяви в студиото на Би Ти Ви лидерът на АБВ Румен Петков. 

По неговите думи въпросът с датата на изборите е приключен, като отново припомни каква е тяхната позиция.

4 април – случаят е приключен. Датата вече е посочена от президента. Но ако беше на 2 май щеше да бъде по-добре, защото  за да излязат хората да гласуват е много важен прекият контакт. А купеният и корпоративен вот са инструментите, на които разчита Борисов. Ние не случайно предложихме 15 и 16 май, за да може в светлата част на деня да гласуват хората и да бъде прозрачен вота, аргументира позицията си лидерът на АБВ. 

Според него не трябва да се драматизира по отношение на българите в чужбина и това, че изборите съвпадат с католическия Велик ден.

Що се отнася до хората под карантина – най-добре е да се организират мобилни секции, защото другият вариант – коридор за тях, ще ги изплаши. 

Според Румен Петков у нас няма адекватни мерки по отношение на разпространението на коронавируса. Той обвини Борисов, че се гаври със здравния министър, визирайки посещението на премиера в Своге и снимките, които по-късно публикува във Фейсбук.

Източник: БТВ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече