Business is booming.

Осман Октай: Борисов опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му

0

- Advertisement -

Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му. Той безпардонно и нагло стартира предизборната си кампания, използвайки пресконференцията на медиците от НОЩ за ситуацията с пандемията. Нагло и с лъжа подмени позицията на президента Радев за консултации с ръководителите на здравната система как биха подготвили деня на изборите, за да няма притеснения за гражданите при гласуването.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз по повод сутрешната изява на министър-председателя.

Премиерът даде старт на неговата предизборна кампания с цел да се рекламира. Не му стигат ежедневните включвания от джипката и вертолетите. Изнервен е, че всички го свързват с Пеевски и модела Доган. За него се водят тайни, задкулисни договорки за бъдещата му съдба след парламентарните избори. Една от идеите е с помощта на ДПС да бъде избран за президент, особено след като неговият приятел  Ердоган го е подкрепил.   Спомняте ли си какъв вой се надигна срещу Ердоган, когато той подкрепи ДОСТ?! Навсякъде ни обясняваха колко е неприемливо това. Сега, когато турският президент направи същото, но с ДПС и Борисов, последва мълчание. Защо? Защото това вече е приемливо за мафията.


Борисов ясно показа, че изявлението на президента Румен Радев за неговата връзка с Пеевски, го е извадило от равновесие. Премиерът се опитва сега да отклони общественото внимание от факта, че неговата съдба е в ръцете на Доган, Пеевски и Гешев. Има много сигнали, обаче че Борисов търси начин да стане следващият президент на България с подкрепата на Пеевски и Доган.

Твърденията на Борисов, че от години не се е срещал с Пеевски, са разсейващи оправдания. В тези коридори на задкулисието не се провеждат персонални срещи. Винаги си има посредници, които вършат тези неща. Основната тема е по оста ДПС-Турция и бъдещото оцеляване на Бойко Борисов след парламентарните избори. Поведението на Бойко е идентично с поведението на Тръмп. Утре, при загуба на изборите нашият премиер, може да реши да си прави каквото иска.

Борисов стартира предизборната си кампания, използвайки безплатно всички телевизии. Те реално работиха в негова услуга. Резонно е да се попитаме дали тези медии ще дадат същото телевизионно време на другите политически формации,  за които се предполага, че ще бъдат важен фактор след изборите?!

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече