Business is booming.

Борисов притисна Радев: 28 март е определена за изборите, казана е, да се отстоява

0

- Advertisement -

Премиерът Бойко Борисов заяви, че България се справя с пандемията по един от най-добрите начини в Европа. В рамките на първото за 2021 година правителствено заседание министър-председателят изтъкна, че страната ни до този момент успява по възможно най-добрия начин да преодолее кризата, предизвикана от COVID-19.


Изпратихме една трудна година, от февруари до декември – пандемия с много и различни мерки, които се налагаше да се взимат, много трудности за българските граждани, за бизнеса, за икономиката. Но мисля, че възможно по най-добрия начин преодоляхме до момента тези неприятности„, отбеляза премиерът.


Борисов изтъкна, че в цяла Европа продължават да се налагат строги мерки, което няма как да не влияе върху финансите и икономиката на страните-членки.

Остава ни ваксината като спасителен пояс, ритмично засега върви ваксинирането“, посочи още министър-председателят и добави, че в това отношение страната ни също има строга организация.

„Оттук насетне – 28 март е определена като дата за избори и се предполага, че когато веднъж е казана, трябва да се отстоява от тези, които са казали – съответно президентът Радев“, отбеляза Борисов.

В началото на заседанието духовници поръсиха за здраве на днешния празник Богоявление.

Източинк: Dnes.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече