Business is booming.

Павел Вълнев във Фейсбук: Приветствието на Ердоган до ДПС демаскира близките връзки на ГЕРБ с партията на Доган

0

- Advertisement -

Приветствието на турския президент Ердоган до конференцията на ДПС демаскира близките връзки на ГЕРБ с партията на Доган, тъй упорито укривани от общественото мнение в София. Това пише във фейсбук зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев след събитието на ДПС през уикенда.

„Виждаме, че под лидерството на моя скъп приятел, министър-председателя Борисов, България продължава да води решителната си борба с коронавируса…“ – каза Ердоган.

Като майстор на ритуалните преструвки, в този миг ДПС се престори, че не е искала оставката на Борисов за същото само преди няколко седмици. При това – заедно с оставката на президента Радев, посочва Вълнев.

Съспенсът в тайната връзка ГЕРБ-ДПС, за разлика от всички други, чисто духовни придобивки от подобна операция, е силно материален. Всеки ден продължение на тази близост носи придобивки и за двете страни. За сметка на хората от смесените райони. За сметка на демокрацията в България, пише още Павел Вълнев.

Малко остава. Рано или късно този престъпен конкубинат ще издъхне под напора на чистата човешка енергия, категоричен е зам.-председателят на „Републиканци за България“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече