Business is booming.

Иво Сиромахов: Наследници сме не на Левски и Ботев, а на техните предатели

0

- Advertisement -

„Колкото и да ни е тъжно, трябва да признаем факта, че ние, съвременните българи, не сме наследници на Ботев и Левски. По силата на естествения отбор ние сме наследници на техните предатели и убийци“, заяви Иво Сиромахов с публикация в социалните мрежи.

„Наследници сме на онези, които са пратили капитан Петко войвода в затвора. На онези, които са застреляли Алеко Константинов. На онези, които са отказали вдовишка пенсия на Венета Ботева. На онези, които са оставили брата на Апостола – опълченеца Петър Кунчев да умре от глад, просейки по улиците на Карлово. На онези, които са клали Стамболов на „Раковска“.

На онези, които са удушили с връв Гео Милев. На онези, които са разстреляли Вапцаров. На онези, които са пратили синовете на Райна Княгиня в комунистическите лагери на смъртта. На онези, които след 1944 година са избили целия елит. Наследници сме на приспособленците.

На нагаждачите. На опортюнистите. На „преклонената главица сабя не я сече“. Дарвин е прав. Не оцеляват най-смелите, най-силните и най-достойните. Оцеляват най-приспособимите.“, допълни той.

Изтиочник: Actualno.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече