Business is booming.

Политолог: Нещата стават все по-абсурдни, на карта е здравето и живота на милиони българи

0

- Advertisement -

Нещата стават все по-абсурдни, на карта е здравето и живота на милиони българи. Това каза за обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ политологът проф. Александър Маринов. Според него предсрочни избори са възможни.

“Дори и хора с такива семпли възможности си дават сметка, какво предстои да се случи у нас през следващите месеци и как ще реагират гражданите при тази абсолютна некомпетентност и неангажираност да им се помогне реално. При цялата привлекателност на варианта да останат на власт и да контролират някои неща, мисля, че няма да се осмелят, за съжаление. Защото, разбира се, от гледна точка на интереса на обществото, на мнозинството от българите е много важно да дойде едно правителство, което поне временно, поне отчасти, изхождайки от солидни аргументи и почтена воля, да овладее нещата. Но в същото време смятам, че справедливостта изисква тези, които са забъркали тази каша в продължение на много години, да я изсърбат докрай”, коментира той.

Проф. Александър Маринов каза още, че всичко, което са правели управляващите през последните месеци и продължават да правят, е именно това: след нас и потоп. Според него някои от нещата са дори умишлени, така че да доведат до по-тежки последици.

Източник: Агенция „Фокус“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече