Business is booming.

Валери Симеонов се намеси: Пред срив сме! Чувалите с трупове ще станат факт

0

- Advertisement -

Трябва да се забранят всички обществени мероприятия и да се прецизира заповедта за посещението на заведенията. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Имаме недостиг на лекари, по места и на болнични легла. Епидемията е много сериозна. С политически лозунги и призиви няма да стане. Трябват мерки, както и да се ограничат и училищните занимания от 4 клас нагоре. Тези деца са преносители без симптоми, които заразяват бабите и дядовците си„, коментира Симеонов.

„Премиерът сам е тежко засегнат от коронавируса. Предложих му по-сериозни мерки за държавата. Когато премиерът се оправи ще поискам Коалиционен съвет“, разкри той.

Здравната система е опасно натоварена – пред срив. Няма политици, които да вземат непопулярни мерки и то месеци преди изборите„, категоричен бе Валери Симеонов.

„Лекарите са ангели в бели престилки. Всички трябва да сме съпричастни с тях. Вчера видях 8 души, натъпкани на една маса с чаши бири и ракии. Кой трябва да ги спасява – лекарите или политиците? Нека всеки да се пази“, призова лидерът на НФСБ.

„Ако продължаваме да бъдем безотговорни лекарите ще трябва да избират кой да живее и кой да умре. Никой не иска да плаши хората. Но нека се уплашат. Чувалите с трупове ще станат факт. Моят упрек е, че мерките не се затягат навреме“, завърши Валери Симеонов.

Източник: Нова телевизия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече