Business is booming.

Цветан Цветанов представи областния координатор на „Републиканци за България“ във Видин

0

- Advertisement -

Албена Георгиева е областният координатор на „Републиканци за България“ във Видин. Тя беше представена лично от председателя на партията Цветан Цветанов вчера. Георгиева е педагог и магистър по публична администрация. Младата дама бе областен управител на Видин от май 2017 г. до февруари 2020 г.

Цветанов и заместник – председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев се срещнаха във Видин с представители на общините от областта. В средата на месец ноември се очаква да стане факт съдебната регистрация на „Републиканци за България“.

„Внесли сме 5 717 подписа и сме спазили всички законови изисквания. Поставили сме си за цел да изградим структури в цялата страна в най – кратък срок. Към момента имаме над 75% покритие“, каза Цветан Цветанов. Според председателя на „Републиканци за България“, партията ще има най – добрата управленска програма. Основните акценти са върховенството на закона, електронното управление, развитието на регионите.

Електронното управление е начин да преодолеем корупционния натиск и да въведем тази прозрачност, от която се нуждае нашето общество. Силните региони означават силна държава. Решенията трябва да се дават от експертите, а не от политиците“, убеден е председателят на „Републиканци за България“. Цветан Цветанов подчерта още, че партията ще работи за връщане на доверието в институциите и нормализиране на политическия диалог. „Ние даваме равен старт на всички, независимо от тяхната етническа принадлежност. Партията ни ще има представителност във всички населени места. Благодаря ви, че заставате с лицата си зад каузата на ПП „Републиканци за България“, каза Цветанов пред представителите на единадесетте общини от област Видин. Според него е недопустимо това, което се случва, включително и в област Видин, от страна на държавната и общинска власт – да бъдат предприемани репресивни действия срещу хората, само заради това, че подкрепят този нов политически субект.

Три милиарда лева струва на българския данъкоплатец газопровода „Балкански поток“, а не се разглеждат възможности за газификация на Видинска област, въпреки, че това е абсолютно необходимо за развитието на региона. Нещо повече – тази тема съзнателно се отбягва“, коментира пред представители на видински медии Цветан Цветанов.

Той посочи, че проектът се реализира от чужда фирма чрез чужди подизпълнители, без участие на български фирми. Санкциите, които ще бъдат наложени на проекта, ще засегнат много тежко България, защото целият риск от провала на проекта е за сметка на България. В отговор на журналистически въпрос Цветанов посочи, че за развитието на Видинска област е необходима транспортна свързаност, образование, което дава необходимите за бизнеса кадри, развитие на енергетиката и политическа воля.
Цветан Цветанов благодари на Огнян Ценков, който е член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“ за съвместната работа и за постигнатите резултати като кмет на община Видин в мандат 2015 – 2019г.

Източник: Vevesti.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече