Business is booming.

Проф. д-р Иван Чалъков: Пандемията няма общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите

0

- Advertisement -

„Пандемията от коронавирес няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски. Купуват се маски за 3 млн. , които струват 3 стотинки, продават се в левове“. Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.

Хората от цял свят излязоха на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите са 10 души, а идиотите са милиони. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още той.

Доц. Ангел Кунчев си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров. „Ти виждал ли си отделение за COVID-19.   Прозвуча ми като в българския сериал „Под прикритие“, в което главният актьор Захари Бахаров пита: „Ти качвал ли си се на Q7, бе?“. Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила. Не е възможно един консултант по инфекциозни болести да си позволи такъв тон. Точно този книжен плъх, обясни професорът по Евроком.

Преди два месеца си беше позволил да казва, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са навици а рефлекси. А чиновническите кабинети се виждат на монитори, а болни не, завърши критиките си към Кунчев той.

Доц. Ангел Кунчев, снимка: „Монитор“


Ако починалия лекар в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже мого по-страшни неща, каза още той.


Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари. Уплашиха се и лекарите, категориен е д-р Чалъков.


Чувството за чуждо тяло, спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смяли сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов казваше едно в началото, после друго, коментира професорът.

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Питам тогава, защото не затворихте клиниката ни. И когато ги попитахме, не ни отговориха, заяви той.

Вземате секрет от носа – тампонът трябва е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е аристократичен орган, той не търпи селскостопанско поведение, даде препоръки за действие на колегите си професорът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече