Business is booming.

Протестът ще се радикализира, възможен ли е кабинет ДБ, БСП и Слави?

0

- Advertisement -

Събитията от 2 септември, когато се състояха сблъсъци между полицията и протестиращите, са имали частичен ефект на сплашване. Протестите няма да спрат, но ще се радикализират. Нямаме нужда от всичко това, заяви социологът Кънчо Стойчев пред bTV.

Според него „кървавата сряда“ е най-грозното нещо, което се случвало в последните 30 години.

Случи се така, че бяха бити не тези, които трябва да бъдат набити, защото на площада се появиха едни лица, които трябваше да бъдат набити, но вместо това бяха набити невинни хора„, коментира още социологът.


Вероятно ни очаква правителство на малцинството, защото всички ще се обединят срещу ГЕРБ, прогнозира политологът Стойчо Стойчев.

Струва ми се, че ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии, досега имахме една доминираща партия и други по-малки. Ще имаме многопартийни мнозинства и ще трябва да свикнем на 2 години да имаме„, коментира Стойчев.

Според него живеем във време на нетърпимост между политици и обикновените хора. По думите му Бойко Борисов е направил много за страната ни в последните 10 години.

Стойчо Стойчев не изключи възможността следващото правителство да е коалиция на „Демократична България“ и БСП , подкрепена от Слави Трифонов.

Източтик: Dnes.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече