Business is booming.

„Отровното трио“ призна публично за купени палатки и транспорт за протестиращи

0

- Advertisement -

В свой пост в социалните мрежи „Отровното трио“ обяви, че в публично обявената сметка в подкрепа на протестите, с  титуляр Николай Хаджигенов, са събрани над 65 000 лв. Досега от тях са изразходвани 17 570 лв. за палатки, тенти, спални чували, озвучаване, кабели, мегафони, стикери, плакати, транспаранти, знамена, столове, маси, храна и вода, санитарни потребности, популяризация в интернет и транспорт.

Ето какво още се казва в поста: 

Искаме да благодарим на всички, които намериха сили и средства да помогнат на протеста в България. Едни помагат с усилия и труд, други с пари, трети с присъствие по палатковите лагери, четвърти доброволно носят храна и вода. В началото стартирахме с наши лични средства и с подкрепа на семейни приятели.

Разходите надхвърлиха нашите възможности и затова се обърнахме за подкрепа към вас. Прозрачността изисква да отчетем. До този момент в публично обявената сметка с титуляр Николай Хаджигенов са събрани 65 553.96 лв. Досега от тях са изразходвани 17 570 лв. Върху сумата ще бъде платен законно дължимия данък. Битката продължава. Помощта на всеки един от вас е ценна в борбата срещу мафията. Продължаваме“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече