Business is booming.

Адвокат Албена Белянова попита: Какво не направиха властимащите по проблема с насилието над жени

0

- Advertisement -

Във връзка с вчерашното мирно събиране на граждани на бул. ”Ситняково” под наслов ”Не на насилието над жени и деца” обръщам внимание, че от март 2019 г. в Министерския съвет има внесени предложения от инициатива ”Цвете за Нея” за реални действия за борба срещу насилието над жени и деца, които отлежават в кръглите папки на чиновниците.

Моля, проливащите от вчера сълзи и пишещи сърцераздирателни постове симпатизанти и поддръжници на мафиотското статукво първо да се поинтересуват какво не направиха властимащите по проблема с насилието и как самите те насилват, преди да се хвърлят като матросовци на амбразурата в защита на жена, решила да гази хора, уж отстоявайки правото си на свободно придвижване в град, в който улиците са повече от една.

Има стотици жени и деца, насилвани по всевъзможни начини – физически, психически, институционално, на които не само чиновниците не оказват подкрепа, а често застават на страната на насилниците.

Като майка на две деца, поставени в риск именно от държавни служители и държавни институции, мога ли да ги кача в автомобила си и заедно ненаказуемо да газим тези, които ни пречат да живеем в нормална държава, а не в такава, в която институциите работят не за гражданите, а за мутрите? МУТРИ, ВЪН! ОСТАВКА!

Автор: Албена Белянова

Източник: Frognews.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече