Business is booming.

Наско Сираков тръгва на поход в цялата страна да спасява „Левски“

0

- Advertisement -

На „Герена“ се надяват, че ще привлекат минимум 500 000 членове

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков ще бъде отделен от отбора за близо месец, научи „Меридиан Мач“. Голмайстор номер 1 на „сините“ за всички времена се стяга за мащабна обиколна на България, чието начало ще бъде поставено през септември. Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следващата мащабна кампания, която трябва да осигури свежи средства за отбора – тази за привличането на членове.

Първоначално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена“ обаче бяха принудени да отложат нещата с месец. Причината за това са отпуските, на които се радват повечето българи в момента.

„Ще дадем възможност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и до други големи имена от историята. Да научи лично от него вижданията му за управлението и бъдещето на клуба“, коментираха от Левски.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914.

Самите членски карти ще бъдат уникални. Те ще носят информация за даренията, които са привили притежателите им, посетените от тях мачове, както и закупените атрибути.

В „Левски“ са си поставили за цел да привлекат за каузата минимум 500 000 членове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече