Business is booming.

Наско Сираков тръгва на поход в цялата страна да спасява „Левски“

0

- Advertisement -

На „Герена“ се надяват, че ще привлекат минимум 500 000 членове

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков ще бъде отделен от отбора за близо месец, научи „Меридиан Мач“. Голмайстор номер 1 на „сините“ за всички времена се стяга за мащабна обиколна на България, чието начало ще бъде поставено през септември. Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следващата мащабна кампания, която трябва да осигури свежи средства за отбора – тази за привличането на членове.

Първоначално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена“ обаче бяха принудени да отложат нещата с месец. Причината за това са отпуските, на които се радват повечето българи в момента.

„Ще дадем възможност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и до други големи имена от историята. Да научи лично от него вижданията му за управлението и бъдещето на клуба“, коментираха от Левски.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914.

Самите членски карти ще бъдат уникални. Те ще носят информация за даренията, които са привили притежателите им, посетените от тях мачове, както и закупените атрибути.

В „Левски“ са си поставили за цел да привлекат за каузата минимум 500 000 членове.

Прегледана: 1449

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече