Business is booming.

Борисов към протестиращите: Дайте ни две седмици, за да ви дадем властта

0

- Advertisement -

„Народът иска справедливост. Как се случва това – единствено и само чрез нова Конституция.“ Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от Novini.bg.

От демокрацията по-добро нещо не е измислено, каза още той.

Днес внасяме тази Конституция, за да изобличим лъжата, че това е Конституция на ГЕРБ. Великото Народно събрание може да промени всеки един ред и всяка една точка, подчерта още той.

Още днес ще се задвижи въпросът с машинното гласуване, ще възложа на Томислав Дончев закупуването на машини за него, каза премиерът.

Искаме само да помагаме на хората. Затова я правим тази Конституция. С Дариткова и Караянчева правим контактна група и съм готов да се срещам с всеки, категоричен е Борисов.

По думите му още днес я внасят в Парламента. „На втори септември трябва да влезем със 120 подписа“, обясни той.

„Обръщам се към протестиращите: Спрете да тормозите хората. Освободете пътя и бъдете на тротоара. Дайте ни тези две седмици, за да ви дадем властта. Искаме да осигурим най-доброто за хората. Кметовете са си на място и работят. Ако ни подредят на първо място – добре, на второ или трето – също. Където ни сложат хора, ние сме готови да помагаме. Нека да има 240 мажоритари“, подчерта той.

По думите му на края на 4-та година има умора и износване. Всички го знаят, това е нашият народ и ние сме със него. Надявам се да ме подкрепите, каза Бойко Борисов.

Можем да избегнем катастрофата за държавата само с Велико Народно събрание, обясни министър-председателят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече