Business is booming.

ГЕРБ изгониха от конференцията си астрофизик, защото псувал. Той: Цитирах думите на премиера

0

- Advertisement -

Астрофизикът Нестор Арсенов беше изгонен от конференцията на ГЕРБ, която се проведе днес под палещото слънце в двора на София тех парк.

Причината – започна да псува и да вика нецензурни изрази по време на речта на Бойко Борисов. Самият Арсенов обаче обяви, че не е псунал, а е цитирал думите на премиера (в изтеклите записи с глас като на Борисов се чуват безброй изрази, от които би се изчервил всеки).

Словото на Борисов на конференцията на ГЕРБ беше прекъсната от Нестор Арсенов, който извика: „Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п**ки“. Той извика още няколко подобни фрази, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов, съобщи OFFNews.

Докато го извеждаха насила към централния вход на Техпарка към „Цариградско шосе“, се видя как той падна. Журналистите, които бяха оградени с полицейски ленти не бях допуснати да заснемат отблизо какво точно се случи.

След края на конгреса мъжът бе охраняван от полицията.

Арсенов разказа, че е завършил астрофизика в Мюнхен, а сега се готви за докторантура. По думите му не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали така.

Мъжът сподели, че бил ударен в корема с крак и влачен за косата, но след като се е намесила полицията всичко се е успокоило. Изчакваше да бъде прегледан от лекар, тъй като имал болки в коремната област. След това се присъедини към протестиращите с колелото си, като явно бе пуснат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече