Business is booming.

Италианската полиция разби женска „психо-секс-секта“

0

- Advertisement -

Италианската полиция разби „психо-секс-секта“, която действала от трийсет години в северозападната част на Апенините. Начело на сатанинската организация, откъснала от семействата им стотици студентки, ученички и дори малолетни момичета, стоял 77 годишен развратник с прозвище „Докторът“. Неговата щаб-квартира била в намиращия се на 40 км западно от Милано град Новара, от където командвал „поделенията“ на сектата в столицата на Ломбардия, в Торино, Генуа, Павия, Алесандрия, Верчели, Асти, Аоста и другаде, съобщава „Монитор“.

Там органите на реда извършиха вчера множество обиски и вписаха в регистъра за последствени 26-ма тартори на престъпното сдружение, които прокуратурата обвинява в сексуално насилие върху млади жени и привеждането им в робство.

Интересeн е отговорът на въпроса защо заверата е била наречена от органите на реда и журналистите „психо-секс-секта“?

Ами по време на продължило близо две години разследване с кодово наименование „Дионисий“ магистратите от Торино установили, че „Докторът“ и неговите асистенти привличали последователки на сатанинската си организация изключително чрез опитни психоложки. Които пък били продукт лично на върховния началник, който сам ги бил „вербовал“ преди време още като тийнейджърки и дори бил издържал някои от тях по време на следването им.

Та именно тези дипломирани „психоложки“ издирвали лабилни психически девойки, понякога още деца, като ги обработвали да се присъединят към сектата, където направо щели да си живеят в рая. Много от момичетата склонявали, след което били въвеждани „в тайнство“ от „Докторът“ чрез брутално и болезнено изнасилване – задължително страдание по пътя към безусловното подчинение, наричано от него „съвършенство“.

Снимка: „Монитор“

После девойките загърбвали семействата си, заживявали едва ли не като монахини в апартаменти и къщи на сектата, а върховният бос им нареждал къде да учат, какви професионални курсове да карат и къде да работят. Най-често последното се случвало в бизнес-начинанията на сектата, с които тя се издържала – верига от билкарски магазини, кафенета, танцови и театрални школи, психо-терапевтични кабинети и др.

Всички следовнички на „Доктора“ били освен това задължени да се явяват в леглото му, когато му скимне или пък да доставят радост на неговите асистенти, но само ако той им нареди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече