Business is booming.

Мъж малтретирал системно малко момиченце

0

- Advertisement -

Кошмарът е приключил, на момиченцето, сестричката му и тяхната майка е оказана помощ

Малкото момиченце е било жестоко хапано и удряно с юмруци от мъжа, с когото майка му живеела на семейни начала, съобщава в. „Марица“.

Кошмарът е приключил, на момиченцето, сестричката му и тяхната майка е оказана помощ от организацията „Подай ръка“, която е открила сметка за помощ от желаещите. Оттам разказаха покъртителната история:

Приятели, както знаете, всекидневно се сблъскваме с тежките и трудни съдби на нашите деца, възрастни хора и семейства! Опитваме се да бъдем хладнокръвни, но в случай като този, няма как да не бъдем емоционални! Не знаем какво да кажем! Това е едно малко, прекрасно детенце на име Лия!

Лия е детенце, което е било малтретирано от човек, който е живял с нейната майка! Тя е била нахапана жестоко, постоянно обиждана и отхвърляна от него, а причината е, че всеки път щом майката гушне или целуне детето, според този човек, все едно майката целува бившия си мъж!

Тази ревност, злоба и агресия, този зъл човек е проявявал срещу малката Лия!
В този момент, майката разбира с какъв човек има отношения и бяга от дома в който са живеели, тръгва си от там без никакъв багаж, само с дрехите на гърба си и детето!
За щастие този мъж вече е арестуван и му се търси отговорност за злините, които е провявил срещу това невинно детенце!

На снимките може да видите раните на момичето, тя е закарана на преглед, където са установени множество кръвонасядания, синини, кръв по детенцето!
Тези ухапвания са били изключително болезнени за детето!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече