Business is booming.

Време за отмъщение! Излязъл от затвора рецидивист плаши с отмъщение

0

- Advertisement -

Преди една година в Габрово имаше масово недоволство, заради това, че трима души пребиха служител в хипермаркет. Оказа се, че мъжът им е направил им забележка. Напрежението тогава ескалира и заради още един случай от същия период, когато рецидивист преби служителка в друго заведение. 37-годишният мъж беше осъден на една година затвор, но преди три месеца излежа присъдата си и се върна на местопрестъплението, за да си отмъсти, съобщава NOVA.

Около 15 часа във вторник, в заведението на Владо Денизов, мъж отправя заплахи към собственика. Мъжът е познат на персонала – това е рецидивистът, пребил жената на габровеца, преди една година в същото заведение. Причината –  тя е отказала да му сервира алкохол.Тогава случаят нашумя, тъй като в същият ден други млади мъже пребиха служител в хипермаркет, а габровци излязоха на улицата да протестират. 37-годишният нападател беше осъден на една година затвор, ефективно, за нанасяне на лека телесна повреда. Спомените от ужасът преди година се върнаха във Владо Денизов. Изчезна, обаче, вярата му, че има правосъдие.

„Лежал е една година, но не си е взел поука. Няма достатъчно правосъдие. Мисля, че за деянието си трябваше да лежи поне три години. Хващат ги – пускат ги набързо и те се мислят за недосегаеми”, казва той.

За щастие, съпругата на Владо Денизов, този ден отсъства от заведението. Свидетел на изстъпленията става готвачката, която е изплашена от действията на 37-годишният Светослав Борисов.


След като отправя заплахи в заведението на Владо Денизов, рецидивистът се отправя към друго място – обществена пералня за химическо чистене. Там, чупи прозорците на входа с ръце. Заради случая, вече бившият затворник сега е в болница. Така, вместо в ареста, Светослав Борисов лекува раните си.

„Аз веднага сигнализирах в полицията. Пуснал съм жалба и в прокуратурата”, коментира Владо Денизов.

Той и персоналът му се надяват, че и този път рецидивистът ще си получи заслуженото.

Ето и линк към видео по темата: https://www.vbox7.com/play:3bd3fcc6fe

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече