Business is booming.

Борисов за атаките на Божков към Арнаудова: Най-вероятно я харесва!

0

- Advertisement -

Въпреки първоначалния си отказ да влиза в обяснителен режим с обвиняеми, премиерът Бойко Борисов си позволи да коментира компроматите, които изнесе Божков за Севделина Арнаудова. Въпросната дама е личният ПР на министър-председателя.

На въпрос защо Божков атакува Арнаудова, той отвърна: „Най-вероятно, защото я харесва!

Провокативният пост на Васил Божков, снимка: Фейсбук

Аз искам да показвам направеното, не отговарям за никой друг. На човек с 18 обвинения ли да коментирам приказките? Нека да оставим на хората, които се занимават с това – прокурори, съдии, следователи, полицаи. Да завършат това и после да ме питате. Не може всеки ден да ме срещате и да ме питате едно и също„, коментира премиерът.

Борисов каза още, че не знае къде е Валентин Златев и не е негова работа.

Вчера обясних достатъчно, на този етап няма да говоря. Лично е, но атаката цели друг човек„, изказа се лаконично пиарът на министър-председателя Севделина Арнаудова, която вчера бе атакувана от укриващия се в Дубай Божков.

Васил Божков и Цветан Василев са клиенти на правосъдието, напомни премиерът Бойко Борисов относно обвиняемите олигарси, забегнали и укриващи се в чужбина.

Това им е играта на тези хора. Никога никой не съм пращал там, нито ще им коментирам играта“, каза Борисов.

Финансовият министър Владислав Горанов пък лаконично отбеляза, че няма никакви притеснения относно натиска с компромати на Божков.

Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, подчерта Горанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече