Business is booming.

Нова алтернатива! Тотото открива пунктове за лотарийни игри в супермаркети

0

- Advertisement -

В момента тотлаизаторът предлага общо 36 подобни лотарийни игри с търгане на талончета

Очаква се до дни Българският спортният тотализатор (БСТ) да започне да продава талони за моментните си лотарийни игри магазини от веригата супермаркети, съобщи „Дневник“, позовавайки се на „за откриване на пунктове в супермаркети на веригата, като на този етап се доуточняват подробностите“.

Идеята е в началото тотото да има свои щандове в шест магазина от конкретна верига в столицата. Плановете са след време да се увеличи както броят на магазините с пунктове, така и на игрите, които ще се предлагат в тях. Например, сред целите е в магазините да може да се подават фишове и за традиционните числови тото игри.

След промените в Закона за хазарта и отнемането на лиценза за моментни лотарии от фирмата на Васил Божков, БСТ остана единствен играч в този сегмент на хазартния пазар. Още в средата на февруари тогавашният изпълнителният директор на тотото Дамян Дамянов, който след подмяната на ръководството на 28 февруари остана консултант на новия УС, обяви, че няма как тотализаторът да постигне тези 14 000 точки, в които „Национална лотария“ на Божков продаваше своите талони за търкане.

Българското тото има свои 550 пункта. През април пък стана ясно, че поставената цел е тотализаторът да разкрие 3000 точки за продажба за първите 6 месеца от управлението на новото ръководство, а до една година – 7000.

В момента тотализаторът предлага общо 36 лотарийни игри, показва справка с неговия сайт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече