Business is booming.

Цветомир Найденов припомни: Департаментът на САЩ определи Божков за най-печалния гангстер

0

- Advertisement -

Според шефа на Efbet наблюдаваме заложническа криза с акциите на „Левски“

През 2009 г. Държавният департамент на САЩ определи Васил Божков като най-печалния гангстер на България. Това е според официалните им документи. 2020 г.  е станал още по-печален. Това коментира пред „Телеграф Медиа“ шефът на „Ефбет“ Цветомир Найденов по повод новата подигравка публикувана във Фейсбука на обвиняемия олигарх.

„Сега ще гледаме поредния фарс, в който най-печалния ни гагнстер ще се прави на Централна избирателна комисия (ЦИК) и ще прави избори за Левски с електронна анкета. Не му чета глупостите, но според мен не може да се избира нов собственик с анкета. Ако избраният не иска, тогава какво правим? Какви са тези експерименти. Наблюдаваме заложническа криза с акциите на Левски“, коментира бившият съдружник на хазартния бос.

Той припомня, че най-голямата сила в света – САЩ го определи за най-печалния ни гангстер. Година след година става още по-печален, печален.

„Първо феновете се определиха като хора, които искат да вземат акциите, после легендите в лицето на Наско Сираков, за какво ги прави тези циркове Божков не знам. Но в крайна сметка неговата стратегия е да държи акциите, защото иска да има публичност, защото, ако ги предаде, няма кой да му чете написаното по салфетки и листчета. Всички ще го забравят бързо като други укриващи се от закона лица в чужбина“, коментира собственикът на „Ефбет“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече