Business is booming.

Слави с директен сарказъм: Детските въпроси към ген. Мутафчийски ознаменуват краха на мисирската журналистика

0

- Advertisement -

Лидерът на ПП „Няма такава държава“ и известен шоумен Слави Трифонов за пореден път използва профила си във Фейслук за хейт трибуна срещу медиите и властта, видя Novaplus.bg. Той посвещава специален коментар на предаването с детските въпроси към генерал Мутафчийски, излъчено по БТВ миналата неделя.

Ето и позицията му:

„Разбрах, че в неделя БТВ са реализирали предаване, в което деца задават въпроси на ген. Мутафчийски. И веднага ми хрумнаха още идеи за подобни предавания: Жени плетат венци от цветя и ги слагат на главата на ген. Мутафчийски, мъже варят ракия и в знак на уважение към ген. Мутафчийски я кръщават „Генералска ракия“. Или ген. Мутафчийски излиза за работа, пали си колата, но въодушевена група хора го вади от колата и го носи на ръце до работа.

Трифонов продължава с думите, че може и още: „Студенти от Художествената академия кандидатстват за „Гинес“, като рисуват портрет на ген. Мутафчийски в размер километър на километър. И тук имам въпрос: Кой друг вижда, че в тази ситуация властта абсолютно се е самозабравила и голяма част от медиите са се превърнали в слуги?

P.s. Между другото, докато на брифингите мисирките питат „дали тамянът влияе по някакъв начин на коронавируса“, то едно дете под 10 години е задало следния въпрос на ген. Мутафчийски: „Защо толкова слушате Бойко Борисов – трябва той да ви слуша?!“ Виждате какво пита мисирката, имаща се за журналист, и какво пита едно хлапе. Няма как да отсъдим в полза на мисирката, нали? Мисля, че детските въпроси ознаменуват тоталния крах на българската мисирска журналистика“, завършва коментарът на телевизионния водещ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече