Business is booming.

Отмениха гаранцията на гаджето на Кристиан Иванов

0

- Advertisement -

Паричната гаранция на Симона Цанкова бе отменена от Районния съд в София. Симона беше в джипа на Кристиан Иванов, който е задържан за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Заедно с тях се возеше и Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. 

Според съдия Николай Урумов, след като Цанкова е декларирала, че има отношения с Иванов, тя попада в кръга лица, които имат право да откажат да дават показания. Затова обвинението срещу нея, според съда, не е съставомерно.

Според съда по-важно значение има обстоятелството, че доколкото пред разследващите органи Цанкова не е заявила никакви обстоятелства, то дори да се приеме, че тя не се намира във фактическо съжителство с Кристиан, отново не е налице извършено престъпление.

Паричната гаранция на третия в колата – Георги Иванов, остава в сила, защото жалбата на адвокатите му не е подадена в срок.

Двамата бяха привлечени под наказателна отговорност на 22 април от Софийска районна прокуратура с повдигнато обвинение „за затавяне на истината“.

Наложена им бе мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 10 000 лв. 

На 20 април привечер близо до столичния мол „Парадайз“ колата, управлявана от 22-годишния Кристиан Иванов, се блъсна в колата на известния журналист Милен Цветков и той загина малко след удара. В организма на шофьора бяха открити следи от 4 вида дрога.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече